50 Nijansi Pive

Luka Jović objasnio fanovima da oni neće primati platu od Reala!

Nakon što je vidio kolika euforija se digla među njegovim fanovima, posebno bivšim sugrađanima u Bijeljini i cijeloj Semberiji, fudbaler Luka Jović je poslao saopštenje mediji putem kojeg se obraća svojim fanovima.

Naime, on je u saopštenju objasnio da će platu od Real Madrida primati samo on, ne i njegovi obožavaoci te da zaista nema mjesta tolikoj euforiji i slavlju. Našem novinaru, Luka je dao i kratku izjavu povodom cijelog ovog slučaja.

-Kada sam vidio koliko se o tome priča i piše pomislio sam da ljudi u Republici Srpskoj nisu nešto pogrešno shvatili pa sam osjetio potrebu da sve razjasnim. Dakle, platu od Reala ću primati samo ja, ne Bijeljina, ne Semberija, ne Republika Srpska, samo ja, rekao je Jović i time vjerovatno srušio Snješka svima koji su se nadali da će se na bilo koji način okoristiti zbog ovog transfera.

Ipak, kako saznajemo Bijeljina je već u svoju turističku ponudu uvela obilazak rodne kuće Luke Jovića, njegovih roditelja, škole u koju je išao pa se nadaju da će bar na taj način izvući bar neki ćar.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar