50 Nijansi Pive

FENOMEN: Dočekao platu sa 50 KM na računu!

Prijedorčanin Dragan V., po struci mašinski inženjer, 1. jun će pamtiti do kraja svog života i to zato što je to prvi put da je novu platu dočekao sa 50 KM na računu – u plusu! Dragan, koji ima 20 godina radnog staža kaže da mu se to do sada nikada nije desilo i da ne zna kako da se ponaša i kako da potroši taj novac koji mu je ostao višak. Kada smo ga pitali da sa nama podijeli nek savjete kako da i mi uštedimo Dragan kaže da bi rado, ali da ni on sam ne zna kako se to desilo.

-Radili smo sve kao i do sada, trošili kao i obično samo na osnovne stvari kako trošimo i inače. Moja supruga tvrdi da je to banka nešto krivo obračunala, ali ja jednostavno ne vjerujem.  Otkako se pročulo za ovaj moj slučaj, svak0dnevno me ljudi zovu i dolaze da im pomgnem, da im dam neki savjet, ali ja zaista ne znam šta smo uradili da se ovo desi, kaže zbunjeno Dragan.

Jedino njemu logično objašnjenje jeste da su uštedili zato što u djeca bila kod babe većinu vremena, a žena i on su imali neki stomačni virus pa nisu baš mogli jesti, ali kad malo bolje razmisli ne bi isključio ni tu grešku banke.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar