50 Nijansi Pive

Banjalučanku prepoznali na 30 godina mature! Tužila hirurga, kozmetičara, frizerku…

Banjalučanka Marija Š. prije nekoliko dana doživjela je pravu neugodnost na proslavi 30 godina mature pa je odlučila da tuži sve one za koje smatra da su krivci za nesreću koja joj se desila.

Naime, Marija je da bi na ovom velikom jubileju izgledala što bolje i neprepoznatljivije potražila pomoć od strane stručnjaka iz raznih domena, od estetske hirurgije do visoke mode. Njena priprema je trajala mjesecima, a na kraju nije dobila željeni rezultat jer kad se pojavila svi su prepoznali o kome je riječ i zato je ona odlučila da “presavije tabak” kako to kažu estradne zvijezde.  Za naš portal, Marija je izjavila kako u životu nije doživjela takvo razočarenje.

-Ja sam za ovaj događaj digla kredit, samo da bih izgledala što ljepše i naravno što mlađe. Moj cilj je bio da me niko od drugara iz srednje škole ne prepozna i da se svi zapitaju “ko je ta mlađahna ljepotica koja se pojavila”, ali to se nije desilo. Mjesecima prije sam uradila fejslifting, podigla sam kapke, stavila filere u obraze, usne i u nos… Uoči same zabave su me sređivali dva šminkera, tri frizera i stilista i oni su me opet prepoznali! I kako ja sad da ne upadnem u depresiju, to vi meni recite?!

Njeni kolege iz školske klupe rekli su nam kako su primjetili da se Marija dobro drži za svoje godine te da je uprkos borama sasvim prepoznatljiva.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar