50 Nijansi Pive

Stanovnici Česme pišu peticiju da se skinu sa vodovoda!

Iako su priključenje na gradski Vodovod priželjkivali godinama, možda čak i decenijama sad kad su ga dobili stanovnici banjalučkog naselja Česma  pišu peticiju da se sa istog skinu. Tragom ovih glasina zaputili smo se put Česme ne bi li se na licu mjesta uvjerili o čemu je zaista riječ i da li je razlog za ovu inicijativu to što se priča da  voda iz Vodovoda nije dobra za piće.

Stanvnici Česme nisu baš srdačno dočekali našu ekipu, nisu bili pričljivi i jednostavno smo ih morali moliti da nam bar nešto kažu.  jedan od najpričljivijih bio je Miahjlo Gevera koji je rekao da razozi nisu važni, te da oni jednostavno ne žele više bio dio vodovodnog sistema grada Banjaluka.

-Ja znam da smo mi godinama apelovali da se kod nas dovede voda, ali mi smo shvatili da to nije za nas i jednostavno želimo da se vratimo na staro. To posebno plaćanje računa za vodu jednostavno nije za nas, rekao je Gevera

Ali kako saznajemo, to nije jedini razlog zašto Česmaci ne žele Vodovod, otkrili smo da je plan da se otvori fabrika vode pod nazivom Česmovača koja će se prodavati samo Banjalučanima koji ne žele piti “kontaminiranu” vodu iz Vodovoda.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar