50 Nijansi Pive

Radnica iz zgrade Vlade zakazala frizuru poslije radnog vremena

Radnica Milka P., koja radi kao savjetnica u jednom od ministarstava nedavno je šokirala sve svoje koleginice, ali i dugogodišnju frizerku tako što se za feniranje kose naručila nakon radnog vremena, što do sada nikada nije bio slučaj.

Njena frizerka Jasna je izjavila da je tri puta provjeravala da li je to tačan broj, čak je i nazvala da pita da je neko nije oteo i šta se tačno krije iza te misteriozne poruke.

-Milka je moja dugogodišnja klijentica, na frizuru dolazi svaki drugi, isključivo radni, dan uglavnom oko 10-11 ujutro i to se nije mijenjalo otkako je počela raditi kao savjetnica u nekom ministarstvu. Jednom sam je pitala u kom tačno, ona je odgovorila da je naziv dugačak i komplikovan poslije nisam pitala. Kada mi je poslala poruku da pita može li doži na feniranje u pola pet, alarmirala sam sve poznate ljude da ispitaju da se nije nešto desilo, rekla je zabrinuta Jasna.

Ovim povodom smo kontaktirali i dotičnu Milku koja nam je u čudu rekla:

-Nije se ništa desilo, samo sam taj dan morala i na nokte, a to traje pa jednostavno nisam stigla ranije na frizuru, ne paničite.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar