50 Nijansi Pive

Službenik Vlade otpušten jer se nije pojavio na pauzi u Maloj Stanici

Viši stručni saradnik Vlado Stanić otpušten je sa posla nakon što se juče nije pojavio na pauzi u restoranu Mala Stanica.

Pokušali smo da istražimo misterozni nestanak ovog službenika pa smo ga kontaktirali za izjavu, ali je on bio nedostupan na telefon.

Inače, ovaj restoran važi za omiljeno mjesto svih zaposlenih u Vladi što potvrđuju velike gužve u vrijeme radnog vremena.

„On svaki dan dolazi u pola 11 na pauzu kod nas i tako već godina. Mi smo se prepali da se on razbolio ili ne daj bože umro. Čak smo zvali i hitnu pomoć i policiju da provjerimo da li su čuli šta mu se desilo, ali su nam rekli da neznaju ništa o njemu“, rekli su nam konobari restorana koji se nalazi preko puta zgrade Vlade.

Kada je za ovaj slučaj čuo njegov šef Mario Šerifović, koji ga je čekao dva sata u pomenutom restoranu, bez razmišljanja mu je dao otkaz.

„Ovakvo ponašanje je zaista nedopustivo. Nakon 10 godina rada u Vladi on se nije udostojio da dođe da popijemo kafu, malo tračamo i prepričavamo ko je nova ljubavnica od ministra. Odmah sam ga otpustio, ne zanima me nikakvo opravdanje, pa makar da je završio u bolnici“, kaže on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar