50 Nijansi Pive

Druga sezona Černobilja će se snimati u Banjaluci!

Iako druga sezona apsolutno nije bila u planu, tvorci ove veoma popularne serije ipak su odlučili da snime drugu sezonu jer su pronašli odgovarajuče lokacije i to u gradu na Vrbasu.

Jedan od producenata serije izjavio je za naš portal kako su duboko vjerovali da ova prča nema nastavak sve dok do njih nije došla priča o Banjaluci i lokacijama koje bi sjajno poslužile za snimanje bilo kakvih filmova i serija katastrofe. I to je bio jedan od razloga zašto se odmah počelo raditi na nastavku.

-Pisanje novog scenarija je već u toku, a naši ljudi su na putu za Banjaluku da na licu mjesta dobro istraže sve lokacije. U kontaktu smo i sa ljudima otamo koji se zaista trude da nam izađu u susret. Nisam nikada bio u Banjaluci, ali kako su nam javili lokacije koje bi bile savršene za snimanje nasztavka Černobilja su rijeka Vrbas, Incel kao i Toplana. Za ovo posljednje nismo baš sigurni kako bi se uklopilo, ali vjerujemo lokalcima na riječ, izjavio je ovaj producent.

On je zaključio da bi prema informacijama koje je dobio, sezona asnimana u Banjaluci mogla biti još brutalnija i surovija od prve sezone.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar