50 Nijansi Pive

Stranačka omladina se napila i probudila na državnom poslu

Grupa od pet stranačkih omladinaca pamtiće protekli vikend ne samo po jakom mamurluku već i po eskpresnom dobijanju posla na budžetu. Ipak, za razliku od onih koji novi posao slave nakon što dobiju posao, ovi omladinci su se prvo napili, a potom dobili posao.

„Mi smo izašli u grad da proslavimo dobijanje diploma sa prestižnog fakulteta u Ljusini kraj Krupe. Kako smo kupili pet komada dobili smo jednu gratis i odlučili smo da sve te pare popijemo. Pili smo u petak, subotu i nedjelju, cijelu dan i noć, pa imamo rupe u sjećanju“, priča jedan od od njih.

Ističe da ih je u ponedjeljak ujutru probudio jak mamurluk i da su se umjesto u svojim kućama nalazili u nekoj nepoznatoj i velikoj kancelariji.

„Posljednje čega se sjećamo je da smo u subotu na nedjelju bili u jednom noćnom klubu i nakon toga nastaje prekid filma. Pokušali smo da rekonstruišemo kako smo završili u ovoj kancelatiji, ali niko od nas ne zna ko i kada nas je doveo. Mislim, nama jesu obećali posao kada diplomiramo, ali se nismo nadali da će se to desiti ovako brzo“, iskreno su nam priznali oni.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar