50 Nijansi Pive

Banjalučanka se isti dan skinula za Plejboj i sa Toplane!

Banjalučanka Božana Ekonomična Supersonična uspjela je da se isti dan skine za Plejboj i sa gradske Toplane. Njene gole grude krase naslovnicu najnovijeg izdanja časopisa za muškarce, a ono što je dodatno usrećilo je da od juče više nije korisnik banjalučke Toplane.

„Već neko vrijeme sam nezadovoljna uslugom grijanja i nisam htjela da im plaćam svaki mjesec i smrzavam se. Godišnje sam izdvajala oko 2.000 maraka, ali sam se stalno morala dogrijavati. Skupljala sam potpise stanara i tražila raskid ugovora, ali dvije godine čekam da dođu da me isključe sa sistema“, požalila nam se ona.

Ekonomična Supersonična kaže da planira da pređe na pelet, jer se pokazao kao daleko efikasniji i jeftiniji energent te da je već kupila peć i poručila 5 tona peleta dok nije poskupio.

„Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu. Ne samo da moje tijelo krasi naslovnicu novog broja mog omiljenog časopisa, već sam se konačno uspjela skinuti sa Toplane. Kada sam vidjela na vratima majstore koji su došli da zavrnu cijevi obradovala sam se i poklonila im po jedan primjerak Plejboja da imaju“, rekla je ona.

Njene komšije koji su takođe nezadovoljni uslugama Toplane kažu da im je teško palo što je Božana imala problema sa grijanjem, jer su navikli da je gledaju kako hoda gola po stanu.

„I mi smo se uključili i žalili se, zvali Udruženje potrošača, slali dopise direktoru, ali nismo dobili nikakav odgovor. Kada nam je juče javila da se konačno skinula sa Toplane svi smo odahnuli, a Božani smo obećali da ćemo joj istovariti sav pelet kada stigne“, ističu stanari.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar