50 Nijansi Pive

Pukla ljubav između djevojke sa Starčevice i momka sa Mejdana! Nikada nećete pogoditi zašto!

Ljubav između Mie i Stefana je nešto o čemu se u Banjaluci priča već godinama iz prostog razloga što nije baš čest slučaj da veza između nekoga sa Starčevice i nekoga sa Mejdana opstane. I ako se upoznaju i zaljube, njihova ljubav se obično brzo završava zbog nepomirljivih razlika koje je veoma teško prevazići. Kod Stefana i Mie to nije bio slučaj, oni su se zabavljali pet godina i sve je trebalo da završi svadbom, ali je njihovoj ljubavi na put stalo jedno važno pitanje “Gdje živjeti nakon svadbe”.

Njihovi prijatelji i rodbina koji su nas zamolili da im ne otkrivamo identitet rekli su nam da je ipak sve završilo onako kako su mnogi predviđali. Tetka od mlade Mie kaže da je cijela njena porodica upozoravala na ovakav ishod, ali da ona jednostavno nije slušala.

-Kad je ta veza počela mi smo bili mišljenja da je to dječija ljubav i da će brzo proći te da nema mjesta za neku posebnu brigu, ali to se odužilo. Mi smo se upoznali sa prijateljima, nije da smo imali neki blizak odnos, ali recimo da smo se tolerisali. Moja sestra, Miina majka se nikad nije posebno sprijateljila sa Stefanovom majkom, one su se zaista trudile zbog njih, ali razlika je bila zaista prevelika, rekla nam je Miina tetka.

Ona kaže da i kada su počeli pripremati svadbu, rodbina nije htjela da se miješa, lai tada je na površinu isplivalo pitanje u vezi toga gdje će živjeti.

-Odmah su se složili da njihov stan neće biti sa one strane Vrbasa, ali nikako nisu mogli da se usaglase gdje tačno. Mia je insistirala da bude malo brdovito ona je odrasla u Rajka Bosnića na brdu i nije mogla da zamisli život u ravnici. Stefanu je pak bilo najvažnije da u blizini ima lokalnu kafanu gdje ga svi znaju, kladionicu i prodavnicu da sjedne i popije pivo kad ga želja mine. S tim su počeli veliki problemi i na kraju se završilo svega nekoliko mjeseci pred svadbu, zaključila.

Njhovi drugari nisu ni srećni ni tužni, žao im je,a li kažu da im je olakšanje što više neće morati da biraju gdje će se i kada vidjeti, gdje će piti kafe…

Od Stefana i Mie nismo uspjeli dobiti izjavu, kako saznajemo oni su svako u svom naselju i ne približavaju se granicama.

 

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar