50 Nijansi Pive

Evo zašto su bradati muškarci uspješniji i bogatiji!

Rezultati najnovijih istraživanja u kojem je učestvovalo 5.000 muškaraca doveli su do zaključka da su bradati muškarci uspješniji i bogatiji od onih bez brade. Naučnici su nakon tri mjeseca testiranja došli do logičnog objašnjenja da su bradati muškarci bogatiji – jer štede na brijanju.

Jedan od njih, Bred Bradonja kaže da bradu pušta već pet godina i da je od tada uštedio ogroman novac.

„Dok sam se brijao kupovao sam preskupe brijače, pjene za brijanje i aftershave preparate. Potom sam davao pare na električne brijače koji su koštali po nekoliko stotina maraka. Otkako sam počeo puštati bradu finansijski sam se preporodio jer za njeno održavanje nemam troškova“, rekao je on.

Dodaje da mu je drago što je muška brada već godinama moderna i da je još jedna prednost što žene vole muškarce sa brkovima i bradom.

„Mnoge žene su mi rekle da sam mnogo muževniji i privlačniji te da ih obrijani muškarci odbijaju. Znate kako ono kaže pjesma cure vole kad brkovi žare… Pa nisu ni popovi džabe najpoželjnije neženje. Planiram do kraja života puštati bradu, bila ona trend ili ne bila. Em ću biti sretniji i uspješniji kod žena em bogatiji. Može li bolje…“, zaključuje on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar