50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Thierry Henry: U Banjaluci već 3 dana nije opljačkana kladionica

Građani Banja Luke ni u najgorim snovima nisu mogli da naslute šta će ih zadesiti u praznično vrijeme. Naime, u njihovom gradu već 3 dana nije opljačkana sportska kladionica što je izazvalo opštu paniku među stanovništvom.

Da situacija nije nimalo naivna, posvjedočio nam je Draženko Čolović(50), žitelj Starčevice i veliki ljubitelj igara na sreću koji je nezaposlen i živi sa majkom.

-Ne vidim u čemu je problem, poslije prva 2 dana pomislio sam u sebi da će sutra biti oboren rekord u broju pljački u jednom danu koji se zaustavio na 9 poslovnica. Probudivši se vidio sam da ni danas nije opljačkana kladionica te da je došlo najgore vrijeme. Moja majka, inače srčani bolesnik, je uplašena i moli razbojnike da nastave sa terorisanjem kladionica.

Načelnik MUP-a Banja Luke, Srećko Radenović, nije iznenađen zbog novonastale situacije te je poručio sledeće

-Apelujem na sve lopove da krenu u novi val pljački, u suprotnom moji ljudi će ostati bez posla te će se proširiti panika stanovništva. Obećavam svim razbojnicima da ćemo im dati grejs period, te da ćemo krenuti u intervenciju 20 minuta nakon prijave pljačke, odnosno 5 minuta kasnije u odnosu na dosadašnje intervencije.

Jedan od vlasnika kladionice, koji je želio da mu identitet ostane nepoznat, je poručio sledeće

-Konačno su i moje radnice odahnule, dolaze srećne na posao te flertuju sa lokalnim neženjama koji provode veliki dio svog slobodnog vremena u našim poslovnicama. Poručujem svim zainteresovanim razbojnicima da nastave sa nekriminalnim aktivnostima te da ću povećati šanse za dobitak na popularnoj igri na sreću “Lucky 6”, a mogu da očekuju svakodnevne promocije u kojima će se beplatno služiti pivo i čips.

Banjalučane očekuje još jedno burno ljeto, a da li će kladionice ostati netaknute, saznaćemo u periodu pred nama. Jedino je sigurno da će Lazio i Borussia Dortmund uvijek iznevjeriti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar