50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Pero Informero: Profesor oborio studenta na privatnom fakultetu!

Na jednom banjalučkom privatnom fakultetu juče se desila jedna nezapamćena situacija. Naime, redovni profesor tog fakulteta oborio je studenta koji je izašao na ispit.

”Marko je krenuo u kancelariju gdje je trebao da polaže ispit. Sve je izgledalo normalno do jednog momenta kad je profesor ustao i krenuo prema njemu” – započinje priču očevidac M.N.

”Tada se desilo nešto što niko nije očekivao. Profesor se zaletio i rvačkim zahvatom ga oborio na zemlju. Svi koji su to vidjeli su ostali zatečeni i sa nestrpljenjem čekali šta će se dalje desiti. Ispostavilo se ipak, da su student i profesor dobri prijatelji, koji su zajedno išli na časove rvanja u Banjaluci.” – zaključuje priču studentov prijatelj.

Nakon toga, student je ipak odgovarao, položio ispit i dobio devetku a ova šala se prepričavala u nedogled na ovom banjalučkom fakultetu.

Oboreni student ipak nije ostao zatečen ovim potezom, jer kako kaže, on i profesor su kućni prijatelji, koji su se uvijek zezali na ovakav način, ali sigurno nije očekivao da će se ta njihova zezancija desiti i na fakultetu.  Jedino razočerenje, koje on ne krije je to da je dobio samo devet, iako je cijelo prijepodne proveo spremajući ispit.

Profesor, koji je izveo ovaj skoro nevjerovatan čin, izjavio je da je ovo sve bilo u šali i želji da se studenti opuste pred ispit. Ipak, navodi da se već pravdao pred dekanom, objašnjavajući mu da studenta nije oborio na ispitu već bukvalno rvačkim zahvatom. Prvi čovjek fakulteta je na kraju ipak shvatio da želja ovog profesora nije bila da ne pusti ovog mladog studenta na ispitu, tako da je ovaj neobični profesor ostao bez posljedica.

U međuvremenu, ekipa koja je snimala ovaj prilog o ovom slučaju je dobila po jednu diplomu diplomiranih menadžera u hemijskoj preradi skroba od kukuruza, kao znak zahvalnosti  u medijskom promovisanju ovog fakulteta.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar