50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Đuro Pucar: Zatekao ženu u krevetu sa svojim ljubavnikom

Nezapamćen skandal potresao je protekle sedmice malo mjesto u Krajini, kada je lokalni biznismen uhapšen nakon što je pucnjima u vazduh narušio javni red i mir, u po bijelog dana u toku radne sedmice.

Reklo bi se ništa čudno, sklopio posao, popilo se, pa se rasklašio, tako redovno i prolaze dobro sklopljeni poslovi, da pozadina ovog slučaja nije posve drugačija.

Naime, pedesetrogodišnji biznismen Đuro Pucar uhapšen je ispred svoje kuće nakon što je ispalio tri hica u vazduh, čemu je prethodilo to što je suprugu zatekao u zagrljaju drugog muškarca.

Prevareni muž je izletio iz spavaće sobe u kojoj je zatekao ovaj nemili prizor, uzeo oružje i izletio u dvorište, a za njim su istrčali i preljubnici. Kako očevici tvrde, on je kroz suze vikao „Kako si mogao ovo da mi uradiš?“, na šta je gospodin kog je našao u krevetu svoje supruge, takođe kroz suze vikao „Ne znam šta mi se desilo, oprosti mi, VOLIM TE“. Preljubnik je na kraju kleknuo na travnjak i ponavljao riječi „izvini, volim te, ne pucaj“, nakon čega su se začula tri hica.

On mu se pravdao kako ga je žena zavela kada je on došao da pokupi svoje gaće koje je zaboravio nakon što su se proteklu noć ljubavisali u njegovoj kući.

„Rekla je da će nas razotkriti ukoliko ne legnem u krevet sa njom i nisam imao drugog izbora“, pokušao mu je objasniti on, ali bez uspjeha.

Prevareni muž je metke ispalio u vazduh i u suzama sjeo na zemlju. Policija je uskoro došla i privela ga, a on je u svojoj izjavi rekao da je pucao u vazduh jer nije znao kome prvom da presudi, nakon što je suprugu zatekao u zagrljaju muškarca u kog je zaljubljen i s kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar