50 Nijansi Pive

U Bosni pronađeno mjesto koje nema lokal po imenu Željo!

Nakon višemjesečnog istraživanja, ekipa 50 nijansi pive u saradnji sa Udruženjem za istraživanje fenomena iz Visokog je došla do nevjerovatnog otkrića koje će u potpunosti promijeniti svijet stanovnika Bosne i Hercegovine. Naime, mi smo otkrili jedno mjesto u Bosni koje nema prodavnicu, zadrugu, kafić ili roštiljnicu koja nosi ime Željo ili bilo koju varijacijaju na tu temu.

Kada amo se upustili u istraživanje fenomena i neobičnih pojava naše zemlje zaista nismo znali šta možemo očekivati, a ovo što smo otkrili najmanje. Predstavnik Udruženja za istraživanje fenomena Mirsad Čudak , koji se zajedno sa nama upustio u ovu avantruru kaže da je ovo otkriće nadmašilo sva njegova očekivanja i da je zaista srećan što se avantura baš ovako završila.

-Zaista nisam vjerovao da ćemo pronaći nešto ovako senzacionalno, nešto o čemu će pričati sve buduće generacije jer ovo je jedna od legendi u koju ja nikada nisam mogao povjerovati.  Da mi je neko rekao da ćemo pronaći mjesto u kome ne postoji lokal Željo, stvarno bih mu rekao da je lud, ali eto i ovoga puta se ispostavilo da je zaista sve moguće, rekao je Čudak.

Za mjesto u kome ne postoji ovakav lokal sigurno ste čuli, a zove se Gornja Maoča, selo pitomih stanovnika koji žive mirnim životima isključivo od onoga što uzgoje sa svojih deset prstiju i zato im nije potrebna ni prodavnica, a ni kafić jer od obaveza, brige o porodicama, zemlji i životinjama jednostavno nemaju vremena za neke slobodne aktivnosti. Jedan od stanovnika ovog malog mjesta nam je objasnio da je nekad tu postojala gostionica koja se zvala Kod Želje, ali da je zatvorena nakon što se struktura stanovništva promijenila.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar