50 Nijansi Pive

Banka počastila dugogodišnjeg klijenta sa 1 KM!

Iako su mnogi mišljenja da banke samo uzimaju, a ništa ne daju nedavni slučaj Veselina Markovića opovrgava ovu tvrdnju. Veselina je juče razveselila vijest da mu je banka nakon 20 godina vjernosti poklonila 1 (jednu) konvertibilnu marku!

„Iznenadio sam se kada sam podizao platu na bankomatu i vidio da na računu imam jednu marku viška. Bio sam u čudu, prvo sam pitao šefa da mi nije povećana plata, na šta mi je on odgovorio da nije. Nakon toga su mi se javili iz banke i saopštili da su me za dugogodišnju vjernost počastili sa tom jednom markom“, rekao nam je on.

Dodaje da je već 20 godina u istoj banci, u kojoj prima platu, plaća račune, diže kredite i obavlja razne transakcije.

„Svaki mjesec mi skidaju po pet, deset, dvadeset maraka. Te daj za jednu karticu, te daj za drugu, ovoliko je provizija za ovo, toliko za ono i tako u krug. Drago mi je da su se konačno sjetili, nije nešto, ali znate kako kažu – poklonu se u zube ne gleda“, rekao je on.

Direktor ZK banke (Zatezna kamata) Zoran Lihvar kaže da su odlučili da od ove godine uvode ovu praksu u kojoj će velikodušno nagrađivati vjernost dugogodišnjih klijenata.

„Sve klijente koji imaju otvorene račune duže od 10 godina iznenadili smo sa 1KM. One koji su sa nama 20 godina počastili smo sa čak duplo više novca, dvije marke, dok smo sve one koji nam 30 godina plaćaju usluge nagradili sa čak tri marke. Ovo je dokaz da nije istina da banke samo otimaju od građana već im i velikodušno vraćaju. Vjerujem da će svima njima ovaj znak pažnje značiti i mi im želimo da ih potroše na najbolji mogući način“, objasnio nam je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar