50 Nijansi Pive

U Banjaluci otvoren prvi Drive in kafić!

U centru Banjaluke je otvoren prvi Drive in kafić u koji će gosti moći slobodno ulaziti zajedno sa svojim automobilima.

„Zaista nam je bilo teško gledati vozače skupocjenih vozila kako se muče i moraju parkirati pet ili čak deset metara daleko od ulaza u lokal. Em što su morali hodati, em što nisu bili u mogućnosti da nabiju auto kako bi ha ostali gosti mogli zavidno gledati. Oni će sada skoro i ne izlazeći iz kola moći sjediti u lokalu, poručiti kafu ili neko piće i uživati u sunčanim baštama“, rekao je vlasnik novootvorenog lokala.

Ipak, on dodaje postojaće jedno ograničenje, a to je da u kafe otvorenog tipa neće moći ulaziti automobili jeftiniji od 100 hijada maraka.

Drive-in i drive thru restorani brze hrane su nešto što u inostranstvu postoji mnogo godina, ali ovo će biti prvi put u svijetu da jedan grad dobije ovakav tip kafića.

„Oduvijek sam želio parkirati svog limenog ljubimca u banjalučke kafiće, ali koliko god se trudio to je bilo prilično teško. Obično sam morao stajati na trotoaru, ili na mjestima predviđenim za invalide. Kako sam sada upio sam ganjc nov džip BMW bila bi prava šteta da mora stajati negdje daleko od očiju“, rekao je vlasnik luksuznog četvorotočkaša.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar