50 Nijansi Pive

Naučno dokazano da je srpska šljiva bolja od afričke!

Najnovija istraživanja Instituta za šljivu Srbije dokazala su da je srpska šljiva daleko bolja od afričke. Naučnici koji su sprovodili testiranje naveli su da se od srpske šljive pravi mnogo bolja rakija u odnosu na afričku šljivu.

„Naši rezultati nakon višemjesečnog istraživanja nedvosmisleno govora da je za pripremu šljivovice najbolja crvena ranka i čačanska šljiva. Ta afrička šljiva je obična reklama koja nas bombardiraju sa domaćih televizija, jer rakija od afričke šljive uopšte nije ni približno pitka pravoj srpskoj šljive“, saopštili su oni.

Oni dodaju da je istina da afrička šljiva podstiče povećan dotok krvi u polni organ, ali ističu da je rakija šljiva mnogo bolja za cirkulaciju u cjelini.

„Ljudi koji su testirali obe voćke kažu da su od afričke šljive imali bolju polnu moć, ali da su se generalno mnogo bolje osjećali nakon konuzmacije domaće šljivovice. Naročito su bili veseli oni koji su pili veće količine, od pola litre pa naviše. Zato, svima prepročujem da ne nasjedaju na reklamu i peku rakiju isljučivo od domaćih sorti šljive“, zaključili su u Institutu za šljivu Srbije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar