50 Nijansi Pive

AKCIJA: Uz odijelo za maturu gratis radno za Njemačku!

Butik „Dojčland“ iz Doboja pokrenuo je posebnu akciju tokom maja za maturante u kojoj uz svako kupljeno svečano odijelo poklanjaju radno odijelo za Njemačku. Ukoliko se srednjoškolci odluče i za kupovinu košulje i kravate u istom butiku dobiće gratis kartu u jednom pravcu za Njemačku.

„Mi smo uvidjeli kuda stvari vode i riješili da pokrenemo ovu akciju. Mogu da vam kažem da vlada veliko interesovanje, pa smo već prodali prvu turu odijela i poručili novu. Vjerovatno ćemo do kraja mjeseca proširiti ponudu i tako uz svaki kupljeni par cipela pokloniti jedne duboke HTZ cipele koje su idealne za rad na građevini“, reka je vlasnica butika Mara Šanerka.

Zoran Zavarivač, jedan od maturanata kog smo zatekli u butiku dok je probavao radno odijelo za bauštel kaže da je ova akcija pun pogodak.

„Sve pohvale za ideju, jer će nam gratis radno odijelo biti mnogo korisnije od onog za maturu. Niti ja niti moji vršnjaci se više ne vidimo u ovoj državi i jedva čekamo da palimo preko grane. Ne pada nam na pamet da nastavljamo školovanje, čekamo na birou ili radimo posao za mizernu platu. Čim položim maturu idem za Njemačku gdje sam već našao posao zavarivača“, rekao je ovaj gimnazijalac koji će uskoro da postane žitelj Hamburga.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar