50 Nijansi Pive

Dobijala malo lajkova pa se ispisala iz teretane!

Koliko je život u današnje nepredvidiv govori priča jedne atraktivne Banjalučanke koja se nedavno ispisala iz iz teretane, jer kako tvrdi nije bila zadovoljna brojem lajkova koje je dobijala. Ona se požalila kako joj je u posljednjih nekoliko mjeseci broj lajkova drastično opao, bez obzira koliko provokativno se slikala.

„Na društvenim mrežama svakodnevno postavljam seksi fotke iz teretane. Maksimalno se trudim da poziram, slikam selfije, guzu i tako već godina. Ipak, primjetila sam da je vremenom broj lajkova opadao šta god objavila. Dok sam nekada dobijala po 2-3 hiljade, sada se to svelo na 20 do 30 maksimum“, kaže Jelena Fejvović.

Ona ističe da u teretanu ide svaki dan već tri godine i da je za to vrijeme stekla više od 50 hiljada pratilaca.

„Mislila sam da im se ne dopadaju moje fotografije, da nisu dovoljno provokativne pa sam  dala sebi još više slobode. Trudila sam se da više vježbam i zategnem sve moguće dijelove tijela. Oblačila sam još uže helanke, slikala dekolte i guzu, pojačala čak i šminku, ali ništa nije urodilo plodom. Na kraju se ispostavilo da je za sve kriv Instagram jer je ukinuo lajkove, pa sam odlučila da se ispišem iz teretana“, rekla je razočarana Jelena i dodala da nije sigurna čime će se sada baviti u životu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar