50 Nijansi Pive

Pušači žele odvojene prostorije od motača duvana!

Pušači okupljeni u Udruženju uživaoca nikotina podnijeli su zahtjev Ministarstvu zdravlja da se u ugostiteljskim objektima odvoje prostorije za pušače od onih koji motaju duvan!

„Mi nemamo ništa protiv da nepušači imaju svoju zonu u kafićima, ali isto tako tražimo odvojen prostor od motača duvana. Za razliku od njih, mi strasni pušači smo ostali vjerni cigarama i plaćamo ih koliko god da koštaju. Pritom, ne želimo da budemo izloženi negativnom uticaju duvana, za koji je naučno dokazano da šteti zdravlju“, rekao je Marko Marlboro, koji već 20 godina puši dvije kutije cigara svakog dana.

On dodaje kako ga jako nervira kada vidi pušače koji u kafane ulaze sa punom “ratnom opremom” pribora za duvan.

„Nose te kese duvana, mašinice za motanje i kutije sa rizlama, dok mi gospodski držimo kutiju cigara od 5-6 maraka na šanku. Da bar umotaju taj svoj duvan kod kuće unaprijed, ali oni hoće da ga motaju baš pred pušenje. Pa kad ih vidim da im treba pola sata da zapale jednu cigaru, a onda svaki put isto tako za novu, pitam se kako ih ne prođe želja za pušenjem“, ističe on.

Kako saznajemo u Udruženju uživaoca nikotina razmišljaju da sličnu peticiju pokrenu i protiv onih koji puše elektronske cigare zbog kako kažu štetnog uticaja pare koja izlazi iz njih.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar