50 Nijansi Pive

Potresna ispovijest Milovana P. čija supruga je nestala u Zoki komercu

Kao što svi veoma dobro znamo, tokom praznika i nekoliko dana uoči u svim većim marketima u gradu Banjaluci obično vladaju nesnosne gužve zbog čega može doći i do nekih neplaniranih situacija. U to se uvjerio i Milovan P. koji je 30. aprila, ove godine izgubio svoju suprugu u Zoki komercu za vrijeme kupovine potrepština za tradicionalnu proslavu Prvog maja. Milovan je za naš portal izjavio kako mu je to jedno od najtraumatičnijih iskustava i tek sada, pet dana kasnije je skupio snage da o tome javno govori.

-Tog 30. aprila smo se moja supruga Ljubica i ja uputili u Zoki komerc da nabavimo sve što nam je potrebno za proslavu Prvog maja iako ja nisam bio za to. Molio sam je da nabavku obavimo ranije, pa da meso stavimo u zamrzivač, bio sam svjestan rizika u koji se upuštamo, ali ona za to nije htjela ni da čuje, počinje svoju priču Milovan.

Rekao nam je da su prije dolaska u Zoki napravili detaljan plan te da su obećali jedno drugom da se neće odvajati, ali takav haos i gužvu jednostavno nisu očekivali.

-Ušli smo, čvrsto se držeći za ruke i hrabro krenuli prema frižiderima s mesom. Rekao sam joj da mi ne ispušta ruku, ali da ako se to slučajno desi da se nađemo kod frižidera. I tada sam je izgubio. Satima sam je dozivao i tumarao između rafa i mora ljudi, ali ništa… U jednom trenutku mi se učinilo da sam je vidio kod Eurokrema, ali sam onda shvatio da mi to ne kupujemo i da ona tamo sigurno ne bi bila. Otišao sam na kozmetiku uvjeren da će u jednom trenutku proći tuda, ali to se nije desilo.  Na kraju sam čučnuo kraj gajbe piva i počeo tiho jecati. Ne znam koliko je vremena prošlo kad sam osjetio njenu ruku na svom ramenu, nježno me pogledala i rekla: “Znala sam da ću te tu naći”, rekao je Milovan.

Milovan kaže da svoju suprugu Ljubicu smatra herojem jer je ona dok je on plakao kraj gajbe uspjela da uzme sve neophodne stvari i da ih popakuje u auto te da je srećan što se sve dobro završilo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar