50 Nijansi Pive

Procurio šokantan snimak na kome političar odbija mito!

Na društvenim mrežama se pojavio šokantan video na kome se vidi kako političar Časlav Poštenović odbija mito! Na snimku sa nadzornih kamera u jednom restoranu jasno se vidi kako vraća punu kovertu koju mu je ispod stola gurnuo nepoznat muškarac.

On je nakon ovog nemiliog događaja priveden u policiju gdje je priznao da ga je vlasnik jedne firme pokušao podmititi kako bi mu najmjestio višemilionski tender. Časlav se našao na velikom udaru javnosti koja osuđuje ovaj potez, dok je stranka kojoj pripada najavila pokretanje krivične prijave.

„On je na ovaj način prekršio sva stranačka pravila i ideološka ubjeđenja. Kada se pažljivije pogleda snimak i zumira koverta može se pretpostaviti da je tu bilo najmanje 30 hiljada maraka. Riječ je o prvom ovakvom slučaju kod nas i nadamo se da će kao primjer ostalima završiti na višegodišnjoj robiji“, istakli su u njegovoj stranci.

Njegove komšije koje smo sreli ispred zgrade u kojoj živi su nam rekli da je Časlav oduvijek bio pomalo čudan.

„Bio je kulturan, redovno bi pozdravljao, pridržao vrata ili se ponudio da ponese kese starijim stanarima. Već 30 godina živi u starom stanu, koliko znamo nije kupovao nekretnine, niti je djeci otvarao privatne firme. Nije čak ni koristio službeni auto mimo radnog vremena pa smo znali da sa njim nešto nije u redu“, rekao je jedan od njih.

Kako saznajemo uža i šira porodica planira da se Poštenovića odrekne preko novina i tuži zbog nanošenja duševne boli.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar