50 Nijansi Pive

Izabran novi vođa „Lešinara“: Vukovac i državni prvak u fizici!

Nakon skandala i hapšenja vođe „Lešinara“ u Borčevoj upravi su odlučili da raspišu konkurs za novog vođu navijača.

„Ovaj put smo naglasili da vođa navijača ne smije imati policijski dosije, da mora da ima izražene komunikativne osobine, kao i da je poželjno poznavanje bar dva strana jezika. Znanje jezika je jako bitno kada klub bude igrao u inostranstvu kako bi se lakše sporazumijevao sa protivničkim navijačima i sklapao prijateljstva. Osim toga tražili smo kandidata koji ima završen državni fakultet sa najmanje 240 bodova“, rekli su u nam u upravi kluba.

Oni dodaju da su bili iznenađeni brojem prijava, a da je većina kandidata ne samo ispunjavala tražene uslove već ih i daleko nadmašila.

„Među prijavljenim kandidatima su sve smo vukovci, učenici sa primjernim vladanjem i državni stipendisti. To su sposobni mladi ljudi koji su fakultete završavali prije roka i imaju s čime da se pohvale. U uži izbor uzeli smo nekoliko državnih prvaka u matematici, programera, kao i grupu gimnazijalaca koji su u srednjoj školi sami izradili robota“, kažu oni.

Navode da je bilo veoma teško odlučiti se samo za jedno ime, ali da je izbor na kraju pao na 24-godišnjeg Miloša Gikovića.

„Giković je završio dva fakulteta do svoje 21. godine i ima sve same desetke u indeksu. Osvajač je brojnih olimpijskih medalja iz fizike, a ujedno je najmlađi doktor nauka u istoriji banjalučkog Univerziteta. Vjerujemo da smo izabrali odličnog kandidata jer nam je ugled Borca na prvom mjestu i sigurni smo da ćemo se svi ponositi novim vođom navijača, zaključuju oni.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar