50 Nijansi Pive

Starleta na Instagramu otkrila s kim se sve tucala za Uskrs!

Popularna starleta Tina Tucaković otkrila nam je sa kim se sve tucala proteklog vikenda. Ona se juče na Instagramu pohvalila svojim pratiocima da je ove godine spremna dočekala ovaj uskršnji običaj u kom je odnijela apsolutnu pobjedu.

Kada smo je pozvali da nam otkrije s kim se tucala ona nam je objasnila da su je pogrešno razumjeli i da se nije tucala ni sam kim poznatim.

„Tucala sam se grupno u selu sa svima, ali naglašavam jajima. Poštujem običaje i mogu bar taj jedan dan, za razliku od ostatka godine, da se potucam jajima. Ovaj put sam odnijela pobjedu, polupala sam sva jaja prijateljima i rodbini, jer su moja bila najtvrđa. Bila sam u nabavci na pijaci, gdje sam kupila jaja, farbu i sve ostalo, a na internetu sam pronašla recept za tvrdo kuvana jaja“, rekla je ona.

Ističe da je ove godine umjesto u Dubaiju praznik provela kod porodice u jednom selu nedaleko od Banjaluke, ali da već za par dana putuje u Beograd gdje je dobila mjesto u veoma gledanom rijaliti programu.

„Osim što sam veoma atraktivna i ugradila silikone u sve dijelove tijela velika mi je želja da postanem domaćica i dobra kuvarica. Znam da je to veoma težak posao, ali ja neću odustati. Potrudiću se da svoje slobodno vrijeme, između foto šutinga, izlazaka po klubovima i putovanja u inostranstvi, posvetim kuhinji kako bih naredne godine pripremila još tvrđa jaja“, navodi ona.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar