50 Nijansi Pive

ŠOKANTNO: Svekrva zadovoljna kako je snaha ofarbala jaja!

Nevjerovatna priča dolazi iz mjesta Berkovići u Hercegovini gdje je 65-godišnja svekrva Z.Z. izjavila da je zadovoljna kako je njena 28-godišnja snaha S.S. ofarbala jaja za ovogodišnji Uskrs!

Kako saznajemo, Zora Zakeralo je odlučila da zakopa ratnu sjekiru i u nedjelju pohvali jaja svoje vječite rivalke, Sanje Snajice.

„Tražila sam dlaku u jajetu, ali ove godine zaista nisam uspjela da pronađem išta sporno. Boja je bila idealna, ukrašavnje jaja odlično, a kompletna uskršnja dekoracija savršena. Sin koji i nije neki ljubitelj jaja je pojeo pet komada i nije bilo druge nego da je pohvalim“, rekla nam je ona.

Snaha ističe da je veoma sretna što je konačno uspjela da zadovolji svoju zahtjevnu svekrvu i tako izbjegne teži incident koji se desio prošle godine.

„Svekrva nije bila zadovoljna kako sam ofarbala i skuvala jaja i došlo je prvo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba, pri čemu sam ja izvukla deblji kraj. Zadobila sam lakše tjelesne povrede, jer me napala i pogodila cjepanicom u glavu. Drago mi je da smo ove godine proveli miran Vaskrs u slozi i veselju, kako i priliči ovom prazniku“, prepričala nam je ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar