50 Nijansi Pive

SAZNAJEMO: Nastavak serije „Žene sa Dedinja“ snimaće se na Laušu!

Nakon što su gradske vlasti najavile da će Lauš postati banjalučko Dedinje, tvorci serijala „Žene sa Dedinja“ odlučili su da nastavak ove popularne serije snimaju upravo u najmnogoljudnijem naselju u Banjaluci.

“Lauš ima sve predispozicije da bude banjalučko Dedinje, jer smo kao što znate započeli sa izgradnjom dugo očekivanog kružnog toka u ovom naselju. Takođe, radovi na kanalizacionoj mreži su u toku, a gotovo sve ulice su dobile asfalt i vodu”, saopštili su iz gradske uprave.

Dok su glavne junakinje originalne serije četiri dame iz visokog društva koje žive u raskoši, producenti ističu da će serija biti prilagođena drugoj publici.

“Umjesto u vile iz Tolstojeve ulice na Dedinju radnja serije „Žene sa Lauša” smještena je Podgrmečkoj ulici na Laušu i prati naizgled obične živote četiri domaćice sa Lauša – Vere, Mire, Goge i Borke. Njihovi životi su prepuni dogodovština, isprepleteni ogovaranjem komšiluka, praćenjem politike i prepričavanjem najsočnijih detalja iz Zadruge”, objasnili su nam oni.

Borka Trivić, jedna od glavnih junakinja serije koja će se snimati u Banjaluci kaže da nije gledala „Žene sa Dedinja”, ali da je život žena na Laušu potpuno drugačiji.

“Iskrena da vam budem pogledala sam samo jednu epizodu te serije i koliko sam shvatila te žene ništa ne rade, niti se brinu o kući i djeci, a sve imaju dadilje, pomoćnice i ljubavnike. Za razliku od njih mi smo na Laušu uglavnom sve domaćice. Brinemo se o djeci, kuvamo, čistimo, peremo, peglamo po čitav dan. Kada pozavršavamo obaveze u kući prelazimo na radove u bašti, kosimo travu i cijepamo drva. Završila sam ja srednju školu, ali muž ne prihvata da se zaposlim jer kaže da je ženama mjesto u kući”, ističe ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar