50 Nijansi Pive

Banjalučani bijesni: Zbog gastarbajtera u gradu ne mogu ni prići curama!

Zbog spajanja uskršnjih i prvomajskih praznika ove godine strane tablice su više nego ikada preplavile gradove širom BiH.  Dok se konobari, frizeri i zubari raduju dolasku gastarbajtera neki momci su bijesni i jedva čekaju da im vide leđa. Ovi Banjalučani tvrde da zbog gastarbajtera u gradu ne mogu doći do izražaja i smuvati cure.

Stojan iz Njemačke kaže da se prošle subote nije mogao odbraniti od djevojaka koje su ga spopadale.

„Arbajtujem u Dojčlandu već 15 godina i svaki put je isto kada za praznike dođem u rodni kraj. Za vikend sam išao u disko, čim bi cure vidjele da plaćam u ojrima i kažem po koju stranu riječ prilazile su mi same i nudile da mi prave društvo. Tražile su da im platim drinken, raspitivale koji mi je broj hendija i koliko imam para“, ističe on.

Rođeni Banjalučanin, 35-godišnji Saša Obradović navodi da pored gastarbajtera u gradu momci poput njega nemaju šanse ni da priđu curama.

„Čim se oni pojave u gradu cure dignu nos i ne žele ni da pričaju sa tobom ako ne voziš auto stranih tablica. Istina je da sam nezaposlen, živim sa roditeljima i već 16 godina studiram istoriju, ali nije mi jasno koja cura ne bi poželjela kulturnog i načitanog momka poput mene, umjesto nekog ćelavog i istetoviranog bauštelca koji ne zna padeže i vozi BMW sa okačenim krstom i brojanicama na retrovizoru“, rekao je on.

Lidija Gastozić priznaje da je ona jedna od onih koja jedva čeka ovo doba godine kada gastarbajteri dolaze u grad.

„Ne znam zbog čega, ali ja jednostavno ne mogu odoliti gastarbajterima. Obradujem im se svaki put kada vidim da su došli u vrijeme praznika ili ljeti na godišnje odmor. Lako ih prepoznam po načinu na koji se ponašaju, naglasku i garderobi koje nose. Tih dana zaista ne obraćam pažnju na siromašne momke iz grada koje nemaju para ni da sami sebi plate piće“, iskreno kaže ona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar