50 Nijansi Pive

Ljekar iz privatne klinike prešao u državnu jer nije dobijao poklone!

Abdominalni hirurg iz Gradiške, doktor Savo Skalpel odlučio je da se iz privatne klinike u koju je prešao prije dvije godine vrati u državnu bolnicu jer je kako tvrdi mnogo bolje zarađivao!

On nam je otkrio da je prostom računicom došao do zaključka da radeći u državnoj bolnici može zaraditi i više od pet puta u odnosu na privatnike.

„Istina, plata kod privatnika je bolja, u nivou evropskih što bi se reklo. Evo, otkriću vam, zarađivao sam mjesečno 4000 maraka i čovjek bi rekao da od toga može da se živi. Ali iako je u državnoj bolnici plata 1500 do 2000 maraka, ja sam na svaku operaciju dobijao po minimum 500 maraka plus poklone bez da sam tražio. U prosjeku sam imao dvije operacije dnevno pa vi to saberete i vidjećete da mogu da izađem mjesečno preko 20 hiljada maraka, 100 litara viskija, 200 bombonjera i 500 kila kafe“, objašnjava nam on.

Navodi da su među glavim razlozima za ovu iznenadnu odluku pored njegovog nezadovoljstva bili i pritisci bližnjih članova njegove porodice i prijatelja.

„Moja djeca su navikla na luksuz, žena je zahtiejvna, a ni sa ljubavnicom mi nije lako. Čim prođe sedmica da joj ne kupim novu Luj Viton torbu i cipele Zanonti ona digne nos i kaže da će naći nekog galantijeg od mene. Moram da je vodim na egzotične destinacije da se slika za Instagram, pa ljudi moji treba to sve isfinansirati, shvatite me“, rekao nam je iskreno on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar