50 Nijansi Pive

Balkanac objasnio Saudijcu da pogrešno tuče ženu!

Nakon što je protekle sedmice jedan sociolog i akademik iz Katara objasnio „kako treba tući ženu“ na našu adresu se javio Stanko Toljaga koji tvrdi da je Arapin suviše blag u discliplinovanju te objašnjava svoje metode kažnjavanja žena.

Naša redackija se unaprijed ograđuje od njegovog stava, ali ga prenosimo kako bismo javnost upoznali sa mišljenjem jednog prosječnog „balkanskog“ muškarca.

„On je sve to pogrešno objasnio, prvo predlaže nekakve razgovore koji su u potpunosti suvišni, jer žene uvijek misle da su u pravu. Potom kaže da žena treba da se hvata za ramena i trese, ali barem mi na Balkanu znamo kako žene treba da se pravilno tuku. Da se razumijemo, ni ja nisam neki siledžija, niti sam za upotrebu hladnog ili vatrenog oružja, ali smatram da se sve može uspješno riješiti golim rukama“ rekao je on.

Dodaje da je izreka da je „batina iz raja izašla“ koja se odnosi na djecu, primjenjiva i kada su u pitanju žene.

„On na tom svom snimku demonstrira tu svoju nazovi tehniku i predlaže neke laganije predmete kojima treba gađati žene. Potpuno pogrešno! Evo ja npr. svoju gađam peglom, ako mi košulju nije popeglala kako treba, ili čeličnim loncem kada joj ručak zagori. Naročito se iznerviram kada zaboravi da stavi pivo u frižider i ohladi ga na idealnu temperaturu. Onda mi dođe ona moja žuta minuta pa je mlatim čim stignem“, ističe on.

Nije mu jasno zašto je snimak šokirao svjetsku javnost, kao i to da svi trebaju da pogledaju video glumca Dragana Marinkovića Mace pod nazivom „Kako tući ženu i zašto“ koja se na mnogo ozbiljniji način bavi ovom problematikom.

„Vjerujem da je taj arapski pedagog imao dobre namjere, ali ipak smatram da mu je pristup pogrešan, a njegove metode suviše blage i neefikasne za upotrebu na našim prostorima. Problem je što su žene danas postale neposlušne i kako su počele same da zarađuju mnogo su se brate osilile, a tu jedino fizička sila pomaže. Nekada se znalo da je ženi mjesto u kući i mom ocu i djedu žena nije ništa smjela prigovoriti i ja nastojim kao svaki pravi Balkanac da nastavim tu tradiciju“, konstatuje on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar