50 Nijansi Pive

Kod Slavice, od ovog ljeta više nećete moći kupiti sladoled!

Jedan od najpopularnijih lokala u Banjaluci gdje su svi odlazili za najbolji sladoled u gradu u potpunosti će promjeniti asortiman, tako da ovoga ljeta tamo nećete moći uživati u sladoledu.  Popularna Slavica odlučila je da iz svoje ponude izbaci ovu poslasticu i da svojim sugrađanima ponudi nešto potpuno drugačije.

Kako saznajemo iz izvora bliskih Slavici, ona je odlučila da u svom lokalu sada prodaje knedle, veganske specijalitete sa chia sjemenka, sušenim algama, goji bobicama i raznim drugim egzotičnim sastojcima.  Iz istog izvora saznali smo kako je Salvica shvatila da od običnog sladoleda sa prelivima više nema vajde i da se Banjalučani, posebno oni rođeni sada “lože” na neke druge stvari.

-Sladoled u obliku u kom se prodaje kod Slavice više jednostavno nije popularan. Niko više neće da jede jela za koja zna od čega su napravljena i u čemu nema sastojaka čije nazive ne znaju izgovoriti. Knedle su izuzetak. Slavica jednostavno želi da prati trendove i vjeruje da će ovaj potez biti jedan od najboljih kad je u pitanju zarada, rekao je ovaj izvor koji nas je zamolio da mu ne odajemo ime i prezime.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar