50 Nijansi Pive

Gastarbajter se vratio u selo s električnim autom, familija ga se odrekla!  

Mještani sela Gornja Ilova pored Prnjavora bili su šokirani kada se njihov zemljak Gojko Drobnjak, koji boravi na privremenom radu u Njemačkoj, pojavio u nepoznatom vozilu za koje se kasnije ispostavilo da je električno.

„On je došao za vikend u tom nekom čudnom autu koji uopšte nije ispuštao zvukove i parkirao ga u dvorište kuće. Mi smo navikli da Gojko već 30 godina dolazi sa najnovijim Mercedesom dizelašom. Rekao nam je da je prodao Mečku i kupio auto na struju jer ne troši ništa, a da mu samo treba svaki dan puniti bateriju“, kažu njegovi rođaci koji su još uvijek šokirani Gojkovim izborom.

Oni naglašavaju da su se u životu nagledali, ali da se auto puni na utičnicu u kući to nisu vjerovali da će doživjeti. Naročito, jer su struju dobili tek prošle godine te da imaju samo jednu fazu struje pa im stalno iskaču osigurači.

„Takvu sramotu od njega da doživimo u selu nismo ni u ludilu očekivali. Čitavo selo nam se smijalo. Odlučili smo da ga se odreknemo preko novina, a ponovo ćemo ga primiti u familiju samo ako se riješi tog auta i kupi novog Mercedesa“, rekli su nam njegovi sestrići.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar