50 Nijansi Pive

Najtvrđe jezgro Delija poklanja novo odijelo Repeši

Nakon tvrdnje da je hrvatski stručnjak sa klupe Budućnosti Jasmin Repeša morao da baci odijelo jer je bilo populjavano od strane Delija u drugoj utakmici plej-ofa ABA lige, oglasili su se i navijači Crvene zvezde.

U saopštenju objavljenom na sajtu “www.hooligans.com” demantovali su Repešine navode, naglasivši da su navijači Zvezde od svog nastanka do danas poznati isključivo po humanitarnim akcijama, kundalini jogi i hipijevskom pogledu na svijet.

“Nama je potpuno strano da se ponašamo na bilo kakav način koji promoviše nasilje, od verbalnog do fizičkog, a o pljuvanju da ne govorimo. To je najgori oblik komunikacije među ljudima”, navodi se u saopštenju.

Pored toga, kako se dodaje, u saglasnosti sa Prirodno-matematičkim fakultetom, napravili su i studiju koja jasno i nedvosmisleno pokazuje da je nemoguće pljunuti na toliku udaljenost.

“Takav čovjek koji bi bio u stanju da pljune s tribina na klupu Budućnosti, bio bi automatski primljen u Ginisovu knjigu rekorda”, istaknuto je u saopštenju Delija, ali uprkos očiglednoj neistini gospodina sa klupe Podgoričana, spremni su da poklone najnovije Armanijevo odijelo, koje svakog ponedjeljka u Bloku 45 direktno iz Milana, donosi Sima Šaner.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vladimir Loptašenko

Dodaj svoj komentar