50 Nijansi Pive

50NP ekskluzivno saznaje zašto ponovo kasni izgradnja Zelenog mosta!

Kako smo jutros saznali od pouzdanog izvora, “objektivni i subjektivni razlozi” zbog kojih je ponovo probijen rok za izgradnju “Zelenog” mosta su jezivi koliko i jednostavni. Naime, svake noći oko tri ujutro, vila Dobrila (predratno Sabija)  silazi sa Banj brda i pakosno nanosi veću materijalnu štetu, tako značajno usporavajući radove.

Među nekoliko desetina profesionalnih penzionera, koji nakon redovnih desetak krugova kruženja dnevno u javnom prevozu oko užeg jezgra grada, dolaze do mjesta na kojem će možda jednom biti Zeleni most, već se pronijela priča kako tu oko uklete ćuprije na Vrbasu “nisu čista posla” te su se šapatom počeli ponavljati drevni stihovi “Zidanja Skadra”:

“Što neimari danju sagrade,

to vila noću obaljuje”.

Možda je i to razlog što je najnoviji rok za izgradnju mosta Spasovdan, jer su neimari iščitavajući knjige starostavne saznali da se svaka vila pa i Dobrila onespokojava samo ako je rok za završetak radova pada na crveno slovo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar