50 Nijansi Pive

Svi brendovi ukidaju sniženja u Banjaluci!

Svi svjetski modni brendovi koji su otvorili ispostave u gradu na Vrbasu donijeli su odluku koja na snagu stupa već od prvog maja. Naime, nakon što su neko vrijeme proveli na našem tržištu, nakon što su ga istražili i dobro izanalizirali odlučili su da u potpunosti ukinu sva sezonska i međusezonska sniženja kao i totalne rasprodaje. Razlog tome jeste, kako navode, to što se najmanje robe proda upravo na sniženjima.

Oni su rekli kako su Banjalučani veoma specifične mušterije, koje se stide da kupuju na sniženjima, da neko slučajno ne bi pomislio kako nemaju novca da plate punu cijenu i upravo z toga razloga su odlučili da im izađu u susret.

-U svim svjetskim i evropskim metropolama najviše robe se proda upravo na sniženjima i totalnim rasprodajama i tako je svugdje osim u Banjaluci. Primjetili smo da ljudi obilaze radnje za vrijeme sniženja, mjerkaju artikle i čekaju da ih kupe kad opet budu na punoj cijeni.  To zaista nigdje nismo vidjeli. S obzirom na to da mi zaista pazimo na svoje korisnike odlučili smo da im izađemo u susret i u potpunosti ukinemo sniženja, rekao je predstavnik Manga za Banjaluku.

Kako saznajemo, primje ovog brenda odlučili su da prate i ostali.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar