50 Nijansi Pive

Starlete javno osudile nastavnicu iz Vareša

Udruženje starleta iz cijelog regiona nedavno je javno optužilo nastavnicu iz Vareša koja je objavljivala svoje provokativne fotografije na društvenim mrežama pod izgovorom kako to što radi jednostavano nije fer ni kolegijalno. Tim povodom kontaktirai smo Smiljanu Vrtirep, starletu jednu od onih koje su javno osudile nastavnicu iz Vareša.

-Nije u redu da se jedni drugima miješamo u poslove, ona je gospođa koja je budžetski korisnik, prima platu, ima osiguranje, ide joj staž… i ona je sad našla da se fotografiše u provokativnim pozama i uzima nama koru hljeba. Moje koleginice i ja smo zaista razočarana njenim postupkom. Žene treba da budu solidarne, da podržavaju jedna drugu, a ne da si zabijaju nož u leđa. Kakve mi šanse imamo pored nastavnice sa tankim strukom i velikim grudima? NIKAKVE!, bijesno je poručila Vrtirep.

Ona kaže da će ona uraditi sve što je u njenoj moći da se ovakve stvari u budućnosti dešavaju, te da će pronaći i pravne načina kako da se to reguliše.

-Zamislite samo da ja uđem u učionicu i počnem predavati djeci matematiku?!, rekla je Vrtirep.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar