50 Nijansi Pive

Rezervišite jednodnevni izlet u Starbaks po sjajnim cijenama!

Turističke agencije su u svoju ponudu uvrstile i jednodnevne izlete u Starbaks koji uskoro treba da se otvoi u Beogradu, a ako svoje mjesto rezervišete na vrijeme, kartu ete dobiti po zaista povoljnoj cijeni, a prvih 10 autobusa imaće i besplatno svraćanje u LIDL.

Iz turističkih agencija kažu da je zainteresovanost građana veća nego ikad i da je njihova procjena da će svi aranžmani biti prodati u rekordnom roku. Oni kažu da će tokom ovih jednodnevnih izleta, turisti u potpunosti proživjeti iskustvo ispijanja kafe u Starbaksu koje nikada neće zaboraviti i o po sasvim simboličnoj cijeni.

-U cijenu je urašunat put, stajanje u redu ispred Starbaksa, ispisivanje imena na šolju i slikanje za Instagram, a turisti će svoje kafe plaćati sami. Kada smo vidjeli da je interesovanje ogromno odlučili smo i da za one najbrže ubacimo i posjetu Lidlu, jer znamo da će i to zaista mnogo zanačiti, rečeno nam je u jednoj banjalučkoj turističkoj agenciji.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar