50 Nijansi Pive

Hitno evakuisan kafić zbog dojave o prekidu interneta!

Kafeterija „Vajfaj kofi“ u Banjaluci je sinoć hitno evakuisana nakon dojave da će u lokalu biti prekinuta internet veza na pola sata. Jedan od konobara ispričao nam je da je ova informacija izazvala haos i da su samo pukom srećom izbjegnute fatalne posljedice.

„U momentu kada su gosti čuli da će nestati vajrles nastao je pravi stampedo. Njih tridesetak je krenulo da trči prema vratima, dok su gazili jedni preko drugih. Sva sreća da smo na vrijeme pozvali vatrogasce koji su ih bezbjedno evakuisali, dok su ljekari iz Hitne pomoći zbrinuli najkritičnije i priključili ih na infuziju i internet“, rekao je on.

Svoja neugodna iskustva sa nama je podijelila Staša Storić koja kaže da se nikada u svom životu nije osjećala tako nesigurno.

„Došla sam sa prijateljicom na kafu kao i svako veče da na miru pregledamo sve statuse i fotke na mrežama i da se dopisujemo u Viber grupama. Taman sam htjela da postavim jedan Instagram stori kada sam čula dojavu o isključenju interneta. Pomisao da pola sata neću uzeti telefon u ruku mi je izazvao panični napad i ja sam počela da nesvjesno vrištim i tresem se“, priča još uvijek šokirana Staša koja priznaje da se boji da ponovo nogom kroči u isti kafić.

Policijski inspektori i tehničari su naknadnim pregledom utvrdili da je dojava bila lažna i da je poziv upućen sa telefona konkurentnog lokala koji je na ovaj način pokušao da uništi posao u ovoj popularnoj kafeteriji.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar