50 Nijansi Pive

Direktor državne firme podnio ostavku jer ništa nije ukrao!

Generalni direktor državne firme „Zlatna koka“ Stanko Stanković podnio je jutros ostavku na tu funkciju zbog loših rezultata koje je postigao u proteklom periodu. Obrazlažući svoju odluku on je naveo da ostavku podnosi iz moralnih razloga jer za četiri godine ništa nije ukrao!

„Čim mi je istekao mandat podnio sam neopozivu ostavku. Pogledam li iza sebe ja za te četiri godine zaista ništa nisam ostavio. Nijedan namješten tender, nijedan ukradeni milion za stranku, čak niti jedan izmišljeni posao za kuma i rođaka. Zaista me je sramota i ne znam kako ću ikome objasniti svoje ponašanje“, rekao nam je on dok je odlazio iz svoje kancelarije u pravcu Biroa za zapošljavanje.

Iz sindikata zaposlenih u ovom preduzeću kažu da su jedva čekali da vide leđa direktoru za kojeg smatraju da je bio najmanje sposoban od svih dosadašnjih.

„On je plaćao poreze državi, izmirivao dugove dobavljačima, vraćao kredite direktora iz prethodne vlasti. Putovao je stalno po inostranstvu i tražio neke nove kupce, a što je najgore od svega otpustio je višak radnika koji nisu dolazili na posao jer nisu imali gdje da sjede“, ističu oni.

Iz stranke koja je dala povjerenje ovom sada već bivšem direktoru kažu da su razočarani u njegovo ponašanje i da za njega više neće biti mjesta u njihovoj partiji.

„Državne firme su po pravilu gubitaši, služe za izvlačenje para i stranačko zapošljavanje, ali on je očigledno umislio da se nalazimo u Japanu ili Švajcarskoj. Upropastio je firmu koja je imala milionske gubitke i bila zlatna koka za izvlačenje para te napravio od nje uspješnu kompaniju“, saopštili su oni.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar