50 Nijansi Pive

Žare i Goci nastupaju na modnoj reviji Zare i Gučija!

Najpopularniji krajiški duet Žare i Goci koji su saradnju prekinuli prije nekoliko godina po svemu sudeći će se ponovo pojaviti na sceni. Naime, njih dvojica će imati čast da otvore jesenje izdanje Milanske nedjelje mode koje će biti održano početkom septembra u Italiji.

Najpoznatiji svjetski dizajneri su se borili da privole Žareta i Gocija da na čuvenom modnom spektaklu prošetaju najnovije modele za kolekciju proljeće/ljeto 2020. godine.

Kako saznajemo Žare Đukić će nositi modele popularne španske Zare, dok će Goci Ristić biti maneken čuvenog italijanskog brenda Guči.

Ovo će biti njihov prvi modni izlet, a poznato je da su njih dvojica kao veliki zaljubljenici u brendove na svojim nastupima nosili isključivo dizajnirane krpice.

Vlasnici modne imperije Gucci i španske Zare koji se nalaze na listi najbogatijih ljudi na svijetu nisu žalili para da ponovo okupe ovaj dvojac. Detalji ugovora nisu objelodanjeni, ali se pretpostavlja da Žare i Goci nisu pristali na cifru manju od milion maraka, kako je ovo prvi nastup nakon raspada krajiških Rolingstonsa.

Na radost brojnih fanova širom svijeta oni će na Milanskoj pisti premijerno izvesti novu pjesmu pod nazivom „Zajedno smo jači“.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar