50 Nijansi Pive

Zbog uštede doktori će umjesto lijekova propisivati izbjegavanje stresa!

Zbog uštede u Fondu zdravstva porodični ljekari će ubuduće umjesto lijekova propisivati isključivo izbjegavanje stresa.

Kako je nagomilani dug zdravstva u Republici Srpskoj dostigao milijardu maraka u Fondu navode da su bili primorani na radikalno rezanje troškova. Računaju da će na tabletama, dijagnostici i operacijama uštedjeti godišnje 100 miliona maraka i za samo nekoliko godina u potpunosti otplatiti dug.

„Za ovu metodu liječenja smo se odlučili jer su brojna istraživanja pokazala kako je uzrok svih bolesti nagomilan stres. Terapija će se zasnivati isključivo na izbjegavanju stresa na poslu, kod kuće ili na ulici“, saopštila je Stana Antistresić, portparolka Fonda zdravstva.

Brojni ljekari smatraju da će osim uštede novi način liječenja biti mnogo uspješniji od klasične medicine.

„Moramo biti iskreni i reći da klasična medicina još uvijek nije pronašla lijek za mnoge bolesti. Takođe, lijekovi koje proizvode velike i moćne farmaceutske kompanije ne samo da su skupi već izazivaju i brojne neželjene posljedice“, naveli su iz Komore ljekara i pozdravili odluku Fonda.

Inače, u UKC u Banjaluci su među prvima u svijetu uveli liječenje pacijenata pomoću pozitivnog razmišljanja i prirodnih homeopatskih lijekova, dok se dosta ljudi odlučilo da se samostalno liječi postom i molitvom.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar