50 Nijansi Pive

Da li biste posjetli pivski SPA centar?

Kao što već sigurno znate, jedna od stvari po kojoj je Češka poznata u cijelom svijetu je pivo i to je prva asocijacija na ovu evropsku državu za većinu ljudi.  Najstarija pivara u Češkoj smještena je u Pragu, u Brevnovu.

U današnje vrijeme pivo se ne koristi samo kao piće, već ima veoma široku namjenu u SPA centrima, jer je dokazano da pivo ima mnoge benefite po zdravlje i izgled kose i kože. Upravo iz tog razloga sve češće se otvaraju SPA centri u kojima se svi tretman obavljaju upravo sa pivom .

Jedan takav smješten je u starom dijelu Praga i odličan je dokaz kako se veoma efikasno mogu spojiti istorija i moderni trendovi.  Ono što je veoma važno napomenuti jeste da svi posjetitelji ovog SPA centra, tokom opuštajućih masaža i tretmana imaju besplatnu konzumaciju, neograničenih količina piva.

Ovakvi SPA centri su u Češkoj sve popularniji pa se mogu naći i u drugim manjim gradovima.

Najpopularniji treman u ovim SPA centrima svakako je ljekovita kupka u pivu za koju kažu da je fenomenalno djeluje na kožu jer je mješavina vode i piva puna minerala koji su zdravoj koži neophodni. Kupka obično traje 30 minuta, nakon čega nastupa period opuštanja u zatamnjenoj prostoriji, u udobnoj sofi.

Nakon tretmana obično slijedi konzumacija specijaliteta onih koji sadrže pivo, ali i onih koji se uz pivo savršeno slažu.  Nama se čini da je ovo za pivopije provod iz snova.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar