50 Nijansi Pive

Bosanci traže da sa napravi vakcina protiv homoseksualizma!

Nakon što je objavljeno da će prva Parada ponosa u Sarajevu biti održana 8. septembra, Bosanci apeluju na Svjetsku zdravstvenu organizaciju da to vrijeme iskoriste da naprave vakcine koje bi njih i njihovu djecu zaštitile od homoseksualizma.  Jedna od zagvornica ove inicijative je Amira Blesić koja je za naš portal izjavila kako vremena ima dovoljno da se preduzmu sve mjere predostrožnosti da se neko slučajno ne bi zarazio.

-Ako je već donesena takva odluka bez da su pitali za mišljenje majke, mi smo samoinicijativno odlučile da pišemo Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji da do septembra naprave vakcine da zaštitimo svoju djece da se ne zaraze.  Isto tako mi ćemo od septembra napraviti priručnik za sve roditelje kako da se ponašaju tog 8. septembra i kako da što boje zaštite svoje mališane da slučajno ne bi pali pod nekakav uticaj, rekla je Blesićeva.

Iz izvora veoma bliskih Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji dobili smo informaciju da su oni zaprimili ovaj dopis te da su ga ozbiljno uzeli u razmatranje, prvi je na listi drugih dopisa iz zemalja širom svijeta kao što su Burundi, Papua Nova Gvineja, Tadžikistan čiji stanovnici takođe žele da se njihove metode liječenja proglase kao validne.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar