50 Nijansi Pive

U marketima jagode sada možete platiti bubrezima, zlatnim polugama, bijelom tehnikom…

S obzirom da su prve jagode konačno stigle u naše radnje, svi marketi su napravili posebne ponude u sklopu kojih ih možete platiti i nekm drugim sredstvima, ne samo novcem.  Biljana Glasnogovornić, PR jednog našeg poznatog trgovačkog lanca za naš portal je rekla da su oni u stanju da se oni svake sezone rude da svoje kupce obraduju posebnim akcijama i ponudama i da su sigurni kako će ova najnovija izazvati oduševljenje kod svih korisnika njihovih usluga.

-Mi smo u sklopu proljetne akcije osmislili posebnu ponudu u sklopu koje naše mušterije, jagode mogu platiti i nekim drugim sredstvima, a ne samo novcem. Mi vrlo dobro znamo kako svi žele probati one prve jagode, fotografisati ih i staviti na Instagram, ali isto tako znamo da malo ko može da ih priušti, bar je tako do sada bio slučaj. U svim našim poslovnicama, jagode se sada mogu platiti bubrezima, krvnom plazmom, starim porodičnim zlatom, tehnikom (koja je još uvijek pod garancijom), a primaćem i nekretnine.

Glasnogovornić je napomenula da zbog ove akcije niko, ali baš niko neće ostati uskraćen za prve jagode.

-Svi mi imamo bar jednu stvar koju bi mogli zamijeniti za 400 grama jagoda, nekima je to telefon, nekima nepotrebna rožnjača, a nekima stan koji su dobili u nasljedstvo. I zato pozivamo sve naše mušterije da dođu po svoju korpicu jagoda, zaključila je Glasnogovornić.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar