50 Nijansi Pive

Ekskluzivno: David Guetta dolazi u Gradišku!

Jedan od vodećih svjetskih DJ-eva David Guetta gostovaće ovog ljeta u Gradišci, ekskluzivno saznajemo od organizatora nastupa, a ovu informaciju za naš portal potvrdio je i sam Guetta.

Koncert koji je zakazan za 15. jun ove godine, biće održan na prostoru pored fabrike stočne hrane „Farmofit“ u Rovinama nedaleko od Gradiške. Kako nam je slavni DJ u kratkom telefonskom razgovoru rekao, za nastup na ovom mjestu ga je inspirisao novi spot za Farmofit.

„Slučajno sam na internetu naletio na taj video spot i naprosto se oduševio. Te životinje su sjajne, produkcija, muzika sve je zaista urađeno na svjetskom nivou. Kako sam već dugo tražio adekvatnu lokaciju na kojoj bih svirao, rekao sam sam sebi – Davide, to je to, nastupaš u Rovinama i to je sasvim prirodan izbor“, ističe DJ čiji singlovi već godinama pale i žare svjetskim top-listama.

Guetta navodi da je njegov menadžer stupio u kontakt sa rukovodstom fabirke stočne hrane „Farmofit“, koji su bez razmišljanja ustupili ogoromnu livadu pored fabrike i obećali da će pripremiti najveće binu te obezbijediti najbolju tehniku koja je do sada viđena na ovim prostorima.

Domaća publika i brojni ljubitelji house muzike će tako do ranih jutranjih časova moći uživati uz hitove poput The World is Mine, Love Is Gone i mnoge druge. Početak nastupa predviđen je za ponoć, a za zagrijavanje će biti zadužena vesela ekipa koja je radila Farmofit spot.

Ovo će biti ujedno i prvi Guetta-in nastup u Republici Srpskoj, a organizatori kažu da je na rajder listi francuskog DJ-a jedini uslov bio da se služi isključivo organska hrana uzgojena na poljima domaćih proizvođača.

„Drago nam je da su svjetski poznati DJ-evi prepoznali Gradišku kao destinaciju koja cijeni kvalitetnu elektronsku muziku. Očekujemo sjajnu žurku pod vedrim nebom ovog ljeta i spremni smo da primimo 50 hiljada posjetilaca. Ovo će biti ujedno najveći koncert koji je Lijevče polje imalo, a David Guetta je samo prva zvijezda u nizu koju će plodna ravnica ugostiti. Samo za vaše čitaoce, ekskluzivno najavljujemo da smo u pregovorima sa DJ velikanama poput DJ Tiesta, Carl Coxa i Armin Van Buurena koji će uskoro na istom mjestu održati nastupe“, rekli su nam u Farmofitu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar