50 Nijansi Pive

POTVRĐENO: Da muškarci rađaju čovječanstvo bi nestalo!

Naučnici su u posljednjih nekoliko decenija sproveli iscrpno istraživanje koje je trebalo da odgovori na pitanje šta bi se desilo sa čovječanstvom kad bi muškarci rađali.  Jedan od naučnika koji su godine i godine života proveli na ovom istraživanju kaže da su rezultati zaista porazni, ali da nema nikakve sumnje da su istiniti.

-Decenijama smo vodili istraživanje na svim kontinentima svijeta, stavljali muškarce različitih starosnih dobi na razne testove izdržljivosti, podvrgavali ih simulatoru porođajnih bolova, davali hormone, simulirali menstrualne tegobe i pokušali što preciznije doarati sve ono kroz šta žene prolaze tokom svog reproduktivnog razdoblja i došli smo do jednog jedinog zaključka – KAD BI MUŠKARCI RAĐALI, ČOVJEČANSTVO BI NESTALO, rekao je ovaj naučnik.

On je svoje tvdnje potkrijepio i podatkom da je nemali broj muškaraca podlegao tokom samog testiranja, a većina njih nije mogla podnijeti PMS.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar