50 Nijansi Pive

Političari saglasni da narod ne valja i da ga treba mijenjati!

Mada političare u BiH bije glas da se samo svađaju i da ne mogu ništa da se dogovore, na nedavnom sastanku su demantovali ove glasine i usaglasili se oko jedne stvari.

Naime, jednoglasnom odlukom predstavnici sva tri naroda su konstatovali da problem u državi predstavlja narod i da ga treba mijenjati.

„Na ovim prostorima su se izmijenili različiti vladari, državna uređenja i stranke. Samo jedno je ostalo sve vrijeme isto, a to je narod. I zato, mi trebamo sada da promijenimo narod kako bi nam bilo bolje. Dovešćemo neki drugi, bolji, pametniji i vrijedniji narod“, naveli su bh. političari koji obavljaju vlast.

Analitičari pozdravljaju ovu odluku koja, kako kažu, pokazuje da konačno dolazi bolje vrijeme jer su se naši državnici uspjeli dogovoriti bar oko nečega.

„Sve je to zaista do naroda i njihovog mentaliteta. Ne kaže se džabe da je vlast ogledalo naroda i da imate onakvu vlast kakvu zaslužuje. Narod je ovdje loš i treba ga mijenjati. Tek kad postojeći narod ustupi mjesto nekom novom narodu moći će se živjeti bolje“, rekli su oni.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar