50 Nijansi Pive

Ruše tržni centar u Banjaluci da izgrade fabriku!

Jedan od najvećih tržnih centara koji je prije samo godinu dana otvoren u Banjaluci biće srušen kako bi na njegovo mjestu podigli fabriku.

Ovu informaciju nam je potvrdio Boban Stevanović, načelnik gradskog odjeljenja za izgradnju i uređenje.

„Prema novom regulacionom planu koji je u pripremi predviđa se izgradnja prave fabrike, kakva je postojala nekada na istom mjestu. Planiramo zaposliti 1000 ljudi, razvijati domaću industriju i izvoziti naše proizvode u inostranstvo, a ne uvoziti smeće kao što je to sada slučaj“, rekao je on.

Vjeruje da će ova odluka smetati investitorima koji su najviše zainteresovani za stambenu izgradnju, poslovne i tržne centre, ali da neće odustati, jer žele da radnici ponovo ulaze na kapije fabrike umjesto u kladionice, kafiće i apoteke.

„Banjaluka će moći preživjeti bez jednog tržnog centra. Ako se ova odluka pokaže ispravnom i ubuduće ćemo nastaviti sa rušenjem šoping molova, svadbenih salona i poslovnih prostora na mjestima na kojima su nekada bili privredni giganti“, ističe on.

Ovo nije jedini slučaj kada su prepoznati viši interesi građani, jer je nedavno u Banjaluci srušena nova zgrada kako bi se izgradio vrtić.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar