50 Nijansi Pive

Nakon što se oženio iz kuće izbacio sve kućanske aparate!

Muškarac iz Doboja čiji su inicijali B. M. privukao je pažnju javnosti nakon što je na Facebook objavio oglas putem koga prodaje  bijelu tehniku uz objašnjenje kako se oženio i kako mu više nije potrebna. Ispod objavljenog posta nizale su se ponude, riječi podrške i čestitke od njegovih FB prijatelja.  Povodom ove priče kontaktirali smo mladoženju koji nam je objasnio o čemu je zapravo riječ.

-Ja živim sam već neko vrijeme, imam dobar posao i nabavio sam sebi svuneophodnu bijelu tehniku, od mašine za suđe, mašine za veš, sušilice, blendera i ostalog. Sve te parate sam od starta kupovao sa mišlju da ću ih jednoga dana prodati, tačnije onog dana kad se oženim. Kad sam doveo mladu doveo kući jasno sam joj stvaio do znanja da nikava pomagala neće imati, jer šta bi ona radila po cijeli dan ako bude imala sve te mašine, rekao je ovaj mladić.

On je dodao i da je ovo standardna procedura u Doboju i okolini, a kako je načuo i u ostalim gradovima naše države.

-Na ovaj način se ubiju dvije muve jednim udarcem, zaposliš mladu da ne hoda po selu i zaradiš nešto para.

Na pitanje kako je reagovala njegova supruga kaže da je malo negodovala, ali kad joj je objasnio da su tako radile naše majke i bake prihvatila.

-Šta hoće, ostavio sam joj bojler, šporet i frižider, poručio j za kraj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar