50 Nijansi Pive

Žene su našle novi način zarade, prodaju termine za farbanje kose!

U Banjaluci je ovih dana nestašica termina za farbanje kose u gotovo svim frizerskim salonima, zbog čega su one koje su svoje termine rezervisale prije par mjeseci došle na ideju da ih prodaju i to po početnoj cijeni od simboličnih 100 KM.

U susret proljeću većina žena našeg grada želi da se dotjera, da promjeni frizuru, osvježi boju kose, zbog toga je velika nestašica termina za farbanje u cijeom gradu. One hrabrije se ne ustručavaju da zakažu termin i u nekom salonu na periferiji za koji niko nije čuo, koji nema čak ni svoju FB i Instagram stranicu, ali one koje zaista vode računa o svom izgledu strpljivo čekaju ili kupuju termine.

Veliki broj žena koje su svoje termine zakazale prije par mjeseci su odlučile da isti prodaju, učine dobro djelo, malo zarade… Jedna od njih je Marija Izrastak koja kaže da će podnijeti ovu žrtvu ne bi li na taj način zaradila za sopstvene pramenove.

-Kad sam vidjela kako žene kukaju na nedostatak termina, odlučila sam da svoj oglasim, u roku od nekoliko minuta javio mi se veliki broj žena, odlučila sam da otvorim i licitaciju pa da vidim ko će dati više.  Za nepunih sat vremena ponuda je narasla do 800 KM, to je jedna prosječna plata, a sretna dobitnica je zaposlena u zgradi Vlade, ima neki događaj u narednih 10 dana i nije joj problem da da toliki novac, rekla je Izrastak.

Ona je dodala da je nakon njenog oglasa na internetu vidjela još mnoštvo istih i da joj je drago što je podstakla žene da budu poduzetne i zarade dodatni džeparac.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar